Om Quickbutton

Quickbuttons historia sträcker sig tillbaka till sent 70-tal och företagets första produkter var kampanjknappar. Därav företagsnamnet! Allt sedan dess har vi varit en ledande leverantör av kampanjknappar, namnskyltar och konferensbrickor och våra produkter har använts att sprida välkända varumärken världen över.

Quickbutton Badges bedriver produktion i den egna fastigheten i Åseda, Småland. Vår fabrik omfattar ca 2.000 kvm produktionsyta och i fastigheten inryms även utvecklingsavdelning för nya produkter samt ledning och administration.

Nuvarande ägare förvärvade företaget år 2001 och något senare förvärvades även fastigheten, dit verksamheten flyttade.

Idag är Quickbutton mycket välkänt och erbjuder ett stort urval av produkter för identifikation till kunder i hela Europa och även till länder längre bort. Vi har dotterbolag i Finland och Danmark samt lokala representanter på flera stora europeiska marknader.

Vi har ett långvarigt samarbete med flera stora välkända företag och du ser våra produkter dagligen vid besök i detaljhandel, banker, resebolag, sjukvård m.m.

I Finland och Danmark bedrivs verksamheten via egna dotterbolag. Quickbutton är representerat via agenter eller återförsäljare i de flesta övriga länder i Europa.